Weekendlejr 2020


Det’ sørme, det’ sandt, det’ (snart) december – og hvordan kan man fejre det bedre end med en weekendlejr? Det gjorde vi her i november med 22 glade børn.

Weekenden

I sand julestemning fik vi bagt julesmåkager og pyntede dem med guld, glimmer og glasur. Ved nabobordet blev der flettet julestjerner, mussetrapper og andet hyggeligt julepynt – alt sammen til tonerne af Søren Banjomus, Nissebanden og Tinkas juleeventyr.
Hele weekenden gik ikke kun op i jul. Der var også tid til brætspil, lego og tegninger – og en helt masse flotte hjemmelavede badges. I den store spejderhytte blev der hygget igennem, men de udendørs områder blev også brugt, trods lidt nedbør fra oven. En troldejagt blev pludselig igangsat, og trolden blev da også fundet – selvom det var lidt uhyggeligt for nogen.
Den sidste aften gik med natteløb, hvor alle blev udstyret med pandelamper og så var det ellers ud i mørket og løse sjove opgaver på rødt, blåt og gult hold. Heldigvis var der varm kakao med skumfidusser efter de sjove (og kolde) udendørs fornøjelser – og hvad er sjovere at se på end et eventyr med fjollede voksne og søde børn. Det var den perfekte aftenunderholdning i en tid hvor smil og grin virkelig er tiltrængt!
Alle frivillige fra Smilets Weekendlejr siger tak for denne gang og ønsker alle en dejlig juletid.