Hjælpere


Hjælperne på Smilets Lejr er en dejlig broget flok. Vi sætter stor pris på mangfoldighed, fordi vi mener, det giver god dynamik på lejren. Samarbejdsevne og godt humør er derudover også et værdsat talent på lejren.

Som hjælper er du en uundværlig del af lejren, uden hjælpere kan lejren ikke finde sted. Det er hjælperne, der planlægger aktiviteterne for børnene på ferielejren og det er så godt som kun fantasien, der sætter grænser. Som hjælper er din vigtigste rolle at lege med børnene og yde omsorg.

Vores hjælpere kommer fra hele landet og har mange forskellige baggrunde. Vi har lidt af hvert fra læger til pædagoger, sælgere, logistikere, journalister, boghandlere og brandmænd. Det gør også at vi kan lave nogle meget forskelligartede aktiviteter for de kære unger. De er nogle helt fantastiske mennesker, og vi kan slet ikke undvære hinanden mellem hver uge 29. Derfor er vi også ret sociale udenfor lejren, hvis det er noget man har lyst til.

Hjælpere skal være 18 år og opefter og vi stræber efter at have lige mange af hvert køn på lejren. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med ferielejr, så læs mere her eller vil høre nærmere så kontakt ledelsen på smiletslejr@urkmail.dk. Ansøgningsfristen for sommerens lejr er 1. marts.