Lejren


Smilets Lejr under Ungdommens Røde Kors er placeret på Vesterdal Efterskole i Nr. Åby på Fyn. Lejren ligger i uge 29 og vi er ca. 85 børn og ialt 55 frivillige inklusiv køkkenhold og ledelse. 
Målet for Smilets Lejr er, at give nogle skønne børn en dejlig ferieuge med masser af opmærksomhed og oplevelser man lever højt på langt ind i efteråret. Børnene kommer hovedsagligt fra Fyn, Ærø og Langeland.
Vi har lavet ferielejr i rigtig mange år på Smilets Lejr, og vi har derfor også masser af erfaring i at holde en god ferie for skønne børn, med alt hvad det indebærer.

På lejren laver vi mange forskellige aktiviteter. Vi holder piratdag, går på superhelte-skole og lærer at trylle. Vi afholder OL og rejser verden rundt på vores helt egen måde. Hver eftermiddag er der workshops aktiviteter, hvor hvert barn selv kan bestemme hvilke workshops de vil deltage i og vi slutter aftnerne af med fælles bål, hvor hjælperne underholder. Vi spiser masser af god mad og holder vandkamp. Vi har også en hel dag i Tivoli Friheden, hvor alle må prøve lige det de vil. På lejren er det vigtigste at alle har det sjovt og holder ferie. Der er masser af voksne, som elsker at være sammen med børn, og lave det børnene synes er sjovt.

Weekendlejr 2020

Det’ sørme, det’ sandt, det’ (snart) december – og hvordan kan man fejre det bedre end med en weekendlejr? Det gjorde vi her i november med 22 glade børn.

2020

Smilets Lejr 2020 er nu overstået. Og vi savner jer allerede!
Vi har i år haft besøg af Josef og Elias, bygget borge med 700 papkasser, leget vandkamp, haft tivoli på lejren og fået besøg af en masse motorcykler! Vi glæder os allerede til at lave ferielejr igen til næste år.

2019

Tak for endnu et fantastisk år på Smilets Lejr!
Det har bare været så fedt at have alle jer dejlige unger med, og hvor har vi bare oplevet en masse ting!
Vi havde besøg af TV hele 2 gange. Både TV2 Fyn og TV Lillebælt. Link til indslagene kan ses her under.

2018

Tak for en helt igennem fantastisk lejr, med søde børn, seje voksne, fantastisk vejr, store smil, god mad, vild leg, sjove vandkampe, skøre lejrbål og vidunderlige minder.
Hold nu op hvor vi glæder os til næste år

2017

2017 blev det første år hvor vi var på Vesterdals Efterskole.

Ugen bød på mange spændende temaer. Vi var både i cirkus, et smut i junglen, og en tur i eventyrland. Vi blev invaderet af pirater og hjalp Holger med at finde sin kæreste under havets overflade.

Vi var traditionen tro også i Tivoli Friheden og fik en på opleveren med vilde rutschebaner, skræmmende spøgelses huse og underholdende 3D spil.

Sikke et år! Vi glæder os allerede til næste år!

2016

Sikke et dejligt år det blev i år.

Der er blevet leget og hygget gennem hele ugen!

Vi glæder os allerede til næste år!